/ Category / Jeta Shpirtërore

Jeta Shpirtërore

Durimi
27/03/2017
  Virtyti i durimit jepet sipas përulësisë që ka secili.Sepse ai që është i përulur,është dhe shumë i duruar në…
24/03/2017
  2)  Dogana  e  sharjes    Në  këtë  doganë  kaluam  pa  probleme, falë  edhe  uratave  të  Atit  të  Shenjtë  At  Vasilit.…
22/03/2017
Një grua ishte duke u marrë me lulishten e shtëpisë,kur papritur shikon tre të moshuar,të ngarkuar me përvojën e jetës,ti…
17/03/2017
   Këtë vizion e pa murg Grigori,i cili ishte nxënës i Shën Vasilit,të riut që festohet nga kisha jonë  në …
02/03/2017
    Durim do të thotë: Të ndjesh dhimbje por mos të mposhtesh. Të ndjesh dhimbje por të mos sillesh…
24/02/2017
  Virtyti i kreshmimit nuk mjaftohet vetëm me "dietën".Kreshma e vërtetë nuk është vetëm shmngia e disa ushqimeve,por pastrimi nga…
23/02/2017
  "Biem në mëkate të mëdha sepse nuk kujdesemi sa duhet për të korrigjuar gabimet tona më të vogla". Shën…
22/02/2017
  Kreshma lind profetë.Përforcon të fortët.I jep urfësi ligjëvënësve.Pajis heronjtë.Stërvit sportistët.Largon ngasjet.Bashkëjeton me seriozitetin dhe pastërtinë e shpirtit.Shenjtëron të përkushtuarit…
Kreshma
21/02/2017
  Kreshma është dhuratë e çmuar e Perëndisë,një ligj që vjen nga lashtësia dhe që u mbajt si trashëgim dhe…
09/02/2017
  Dashuria për pasuri dhe lavdi,pasionet egoiste trupore janë ngasje me të cilat të gjithë jemi përballur.Asgjë nga këto nuk…