/ Category / Jeta Shpirtërore

Jeta Shpirtërore

09/11/2015
    Njerëzit që janë të rënduar nga ana psikologjike dhe nuk kanë normalitet  brënda vetes,funksionojnë në mënyrë të tillë…
Kopraci ar-dashës!
06/11/2015
  Në shtëpinë e një burri plak rra zjarr.E gjithë lagja u ngrit në këmbë për të shuar zjarrin por…
Lufta ndaj grykësisë!
04/11/2015
  Shën Profiri lidhte temën e luftës,përpjekjeve shpirtërore me grykësinë.Thoshte se nëse njeriu arrin të hajë me program dhe me…
Kurora që nuk vyshket
23/10/2015
  Një mbret vendosi mbi tavolinë shpatën dhe kurorën e tij dhe thirri më pas të birin.I drejtohet dhe i…
Forca Hyjnore
22/10/2015
  Në një muze vumë re një pikturë në të cilën paraqitet një fëmijë i ciltër,i cili me dorën e…
Ç'do të djelë një vizitë
15/10/2015
  Një burrë,c'do të djelë vizitonte varrezat e dëshmorëve.Vinte mbi një varr një buqetë me lule dhe derdhte lot të…
09/10/2015
  Nëse do të hakmerresh ndaj "armikut" tat,të bëhesh më i mirë se ai.Sa herë  veprojmë gabuar dhe  përgjigjemi me…
30/09/2015
  Një luftëtar pasi  humbi  në betejë, qëndronte ulur mbi një shkëmb dhe mendonte dështimin e tij. I mbytur nga…
21/09/2015
  Gëzohuni dhe ngazëllohuni, sepse shpërblimi juaj është i madh në qiej. . .” (Matheu 5:11). Gëzimi është një element…
Lumurimet 8 Të përndjekur për hir të drejtësisë
16/09/2015
   “Lum ata që janë përndjekur për hir të drejtësisë, sepse e tyre është Mbretëria e qiejve. Lum ju kur…