/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

Nga botimet “e diela-kyriakh" “U rrëmbeva nga Shpirti ditën e Dielë dhe dëgjova përpara meje një zë të madh si…