/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

    (Mt.8:28-9:1) Ngjarja që na tregon Ungjilli i sotshëm ka me të vërtetë një rëndësi të vecantë. Sapo takuan…
    E Diela IV Matheut Një oficer romak, kryeqindësh, i afrohet Jisuit dhe i kërkon të shërojnë shërbëtorin e…
  “Me çfarë këngësh shpirtërore të lavdërojmë Petron dhe Pavlin” - “Parëfronësit e apostujve dhe mësonjësit e tërë botës”, që…
  Në folça gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, e të mos kem dashuri, jam sibakër që kumbon, a si…
    Të djelën e kaluar dëgjuam se si Krishti pret nga të gjithë ne ta ndjekim,duke lënë pas gjithshka,akoma…
    Kërkoi dikush nga Perëndia një lule dhe një flutur.Në vend të tyre,Perëndia i dha një kaktus dhe një…
  Të gjitha më lejohen, por jo të gjitha sjellin dobi; të gjitha më lejohen, po jo të gjitha ndërtojnë.…
      Mattheu 4:18-23 Ungjillori Matthe në Ungjillin e sotshëm  na tregon se si Zoti Jesu Krisht thirri pranë…
  -"Në një fshat jetonte një grua besimtare e cila hubi djalin e saj të vetëm dhe iu ankua Perëndisë:"Unë…
Të nderuar etër, të nderuar besimtarë! Të dielën e sotme Kisha ua ka dedikuar të gjithë shenjtorëve në mbarë botën…