/ Category / Predikime-Katekizma- Artikuj

Predikime-Katekizma- Artikuj

  Në lindjen tënde virgjërinë e ruajte,në fjetjen tënde s'e neverite botën o Virgjëreshë.Në jetën e qiellit shkon, jetën si…
    Pasazhi i Ungjillit: Ungjilli i Mateut 17:14-23 Pasazhi i Apostullit: Letra e Parë për Korintasit 4: 9-16 E…
    Pasazhi i Ungjillit: Ungjilli i Mateut 17:1-9 Pasazhi i Apostullit: Letra e Dytë e Pjetrit 1: 10-19  …
    Të nderuar besimtarë! Sot, Kisha Orthodhokse kujton etërit që morën pjesë në Sinodhin IV Ekumenik, që u mblodh…
    (Mt.8:28-9:1) Ngjarja që na tregon Ungjilli i sotshëm ka me të vërtetë një rëndësi të vecantë. Sapo takuan…
    E Diela IV Matheut Një oficer romak, kryeqindësh, i afrohet Jisuit dhe i kërkon të shërojnë shërbëtorin e…
  “Me çfarë këngësh shpirtërore të lavdërojmë Petron dhe Pavlin” - “Parëfronësit e apostujve dhe mësonjësit e tërë botës”, që…
  Në folça gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, e të mos kem dashuri, jam sibakër që kumbon, a si…
    Të djelën e kaluar dëgjuam se si Krishti pret nga të gjithë ne ta ndjekim,duke lënë pas gjithshka,akoma…
    Kërkoi dikush nga Perëndia një lule dhe një flutur.Në vend të tyre,Perëndia i dha një kaktus dhe një…