/ Category / Problematika Moderne

Problematika Moderne

   Prandaj Perëndia ia dorëzoi papastërtisë në epshet e zemrave të tyre, për të çnderuar trupat e tyre në mes…
    Muzika rok dhe satanizmiTë dashur të rinj mëoni se:Muzika rok e xhindos njeriun.Muzika rok venit dhe zhduk rininë.Dhe…
  . . . Sepse do të doja që të gjithë njerëzit të ishin si unë (d.m.th. i pamartuar, thotë Pavli). Por…
Ju keni dëgjuar se të lashtëve u qe thënë: “Mos shkel kurorën”. Por unë po ju them se kushdo që…