/ Category / Dëshmi mbi Shenjtorët dhe Etërit

Dëshmi mbi Shenjtorët dhe Etërit

Përmbledhje biografike 1907: Lindi në Lefkes të ishullit Paros, nga prindërit Nikolla dhe Sofia Kantioti.  Babai i tij ishte tregëtar…