/ Category / Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër

    Nëna e gjithë të mirave dhe veçoria e nxënësve të Krishtit dhe forca që përmban gjithë jetën tonë…
  Kush do të mësoj diçka pranon me qejf të korrigjohet,kush nuk mund të duroj asnjë qortim është i marrë.Njeriu…
  Njeriu harton plane por Perëndia thotë fjalën e fundit.Gjithshka që ndërmerr ,njeriut i duket e drejtë por Perëndia e…
  Këto thotë Zoti dhe fjala e Tij  është e shenjtë dhe e vërtetë.Cfarë privilegji kanë fëmijët në krahësim me…
  At,si mund të kemi vetëm mendime pozitive kur disa vinë e na flasin për gabime dhe mëkate që shumë  …
  Më mirë është të jesh i varfër sesa të jesh budalla i pandreqshëm dhe të flasësh mbrapsh. Zelli pa…
  10Një grua e aftë është xhevahiri më i çmuar që mund të gjej njeriu. 11Burri i saj mund të…
    Njeriu i nxehur dhe i inatosur akoma edhe nëse ngjall të vdekur nuk do të jetë i pëlqyer…
    At,grindja mund të bëhet zakon? -Bëhet zakon sepse grindja sjell grindje dhe mjerimi sjell mjerim. Kush mbjell mjerim,korr…
  Mirëqënia varet vetëm nga bekimi i Perëndisë,mundimet e tua nuk e shtojnë atë.Njeriu pa mend gjen kënaqësi duke bërë…