Mk.8:34-9:1 34 Edhe si thirri pranë turmën bashkë me nxënësit e tij, u tha atyre: Kush të dojë të…
17/03/2017
   Këtë vizion e pa murg Grigori,i cili ishte nxënës i Shën Vasilit,të riut që festohet nga kisha jonë  në …
  Një bir i arsyeshëm i gëzon prindërit e tij,por një bir i paarsyeshëm mund ti dëshpërojë.Pasuria e paligjshme nuk…
  Një burrë i moshuar ishte duke folur me disa të rinj.....Një moment ngriti një gotë me ujë dhe të…
  Ju të rinj,dëgjoni atë që do tju thotë një atë. Kushtojini vëmendje që të bëheni të arsyeshëm!Dua tju mësoj…
  Kudo ku shkonte Zoti Krisht e ndiqnin turma të mëdha njerëzish, për të dëgjuar predikimin e tij dhe për…
    (Mk.2:1-12) Edhe pas disa ditësh përsëri hyri në Kapernaum; dhe u dëgjua se është në një shtëpi. 2 Edhe përnjëherë…
    Mëkatet janë si dritat e makinës.Te makinat e tjera duken më të forta se dritat tona dhe na…
    Sot Kisha jonë kujton dyzet shenjtorët që u martirizuan në ujrat e ngrirë  të liqenit nga përndjekësi Agrikola.Të dyzet Shenjtorët bënin pjesë në…
  Sa më i vogël është besimi ynë aq më i madh është trishtimi që kemi.Një nga përfitimet madhore të…