Kur ju zotëron padrejtësia,mundohuni të krijoni mënyra për të ringjallur zellin dhe aftësitë tuaja.Kush nuk është munduar nga atonia…
      Shën Spiridhoni lindi në vitin 270 pas Krishtit në fshatin Askia të Qipros.Rridhte nga një famijle e…
      Llk. 13: 10-17 Siç e dimë të dashur besimtarë edhe pak javë na ndajnë nga dita dhe…
   (Llk.13:10-17) 10Edhe një të shtunë ishte duke mësuar në një sinagogë. 11Edhe ja ishte një grua që kishte frymë…
  Sipas programit të Perëndisë i Cili dëshironte të përgatisë një banesë të shenjtë për të qëndruar bashkë me njerëzit…
  Rruga e të krishterit është e mbushur me pengesa të cilat shtohen gjithnjë e më shumë.Përpiquni pra me trimëri…
    Shën Nikolla lindi në shekullin e 3 pas Krishtit,në Patara të Likisë nga prindër të pasur dhe fisnik.Jetoi…
  Shën Sava ishte nga fshati Mutalaski i Kapadhokisë.Prindërit e tij,Joani dhe Sofia ishin njerëz besimtarë.Kjo gjë e ndihmoi që…
  Shenjtore Varvara jetoi në vitet e perandorit Maksimiano (286-305 pas Krishtit). Ishte vajza e paganit Dioskor,i cili ishte ndër…
    Krishti i cili është drita e botës,  nuk ndricon  vetëm  zemrat  e njerëzve por  i dhuron atyre dhe…