Lutje për të jetuar ditën e re në Zotin
12/10/2015
  O Zot, ndihmomë të përballoj me qetësi shpirtërore gjithë gjërat që do të më sjellë dita e sotme. Ndihmomë…
09/10/2015
  Nëse do të hakmerresh ndaj "armikut" tat,të bëhesh më i mirë se ai.Sa herë  veprojmë gabuar dhe  përgjigjemi me…
  "Pak studim dhe shumë Lutje.Gjatë lutjes dhe gjatë adhurimit,duhet të marrim pjesë me gjithë zemër"."Kur gjatë lutjes,nuk ndjejmë ngushëllim…
07/10/2015
  Dhuromë, o Zot, përshëndetjen e ditës së re me paqe. Ndihmomë që për gjithçka të bazohem te vullneti Yt hyjnor.…
  "Virtytet bazë janë :thjeshtësia,përulësia dhe mirësia. Mirësi do të thotë të mendosh njëherë çfarë e shplodh tjetrin dhe jo…
  Duke pritur shpëtimin e gjithë njerëzimit,dashuria dëshiron të arrij deri në fund.Ndaj përqafon  jo vetëm ata që janë mbi…
30/09/2015
  Një luftëtar pasi  humbi  në betejë, qëndronte ulur mbi një shkëmb dhe mendonte dështimin e tij. I mbytur nga…
  Një oficer i propozon shokut të tij major, të shkojnë të ndjekin një koncert.Ai pranoi me kënaqësi por gjatë…
  Ungjilli i sotshëm flet për peshkatarët në liqenin e Gjenisaret-it,të cilët mohuan veten e tyre dhe ndoqën pas Krishtin.U…
  Gjërat negative,duam apo nuk duam,do ekzistojnë brenda nesh dhe do shfaqen shumë herë,do shpërthejnë me shumë forcë dhe me…