Ç'do të djelë një vizitë
15/10/2015
  Një burrë,c'do të djelë vizitonte varrezat e dëshmorëve.Vinte mbi një varr një buqetë me lule dhe derdhte lot të…
  "Prindërit e devotshëm,të cilët dëshirojnë që fëmijët e tyre të bëhen murgj,të mos i këshillojnë fëmijët të bëhen murgj…
Lutje për të jetuar ditën e re në Zotin
12/10/2015
  O Zot, ndihmomë të përballoj me qetësi shpirtërore gjithë gjërat që do të më sjellë dita e sotme. Ndihmomë…
09/10/2015
  Nëse do të hakmerresh ndaj "armikut" tat,të bëhesh më i mirë se ai.Sa herë  veprojmë gabuar dhe  përgjigjemi me…
  "Pak studim dhe shumë Lutje.Gjatë lutjes dhe gjatë adhurimit,duhet të marrim pjesë me gjithë zemër"."Kur gjatë lutjes,nuk ndjejmë ngushëllim…
  "Virtytet bazë janë :thjeshtësia,përulësia dhe mirësia. Mirësi do të thotë të mendosh njëherë çfarë e shplodh tjetrin dhe jo…
  Duke pritur shpëtimin e gjithë njerëzimit,dashuria dëshiron të arrij deri në fund.Ndaj përqafon  jo vetëm ata që janë mbi…
30/09/2015
  Një luftëtar pasi  humbi  në betejë, qëndronte ulur mbi një shkëmb dhe mendonte dështimin e tij. I mbytur nga…
  Ungjilli i sotshëm flet për peshkatarët në liqenin e Gjenisaret-it,të cilët mohuan veten e tyre dhe ndoqën pas Krishtin.U…
  Gjërat negative,duam apo nuk duam,do ekzistojnë brenda nesh dhe do shfaqen shumë herë,do shpërthejnë me shumë forcë dhe me…