“Drita e Krishtit u ndrit të gjithëve” (Nga Mesha e Dhuratave të Parashenjtëruara)  Mesha e Dhuratave të Parashenjtëruara, të dashurit…
Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë ”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit…
Të dashur vëllezërit e mij, himnet e Paraklisit ngushëllojnë dhe prehin shpirtin tonë.  Jemi mbledhur përsëri sonte të shprehim dashurinë…
Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë-Πρεσβεία Θερμή”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit…
Kapitulli u shkëput nga libri “Ndërmjetim i Nxehtë-Πρεσβεία Θερμή”. Përkthimi u krye me lejën dhe bekimin e autorit, Gjerondit +Arqimandrit Joakim…
  (Matth.19:13-15; Mark 10:13-16; Luka 18:15-17)  “Lerini fëmijët dhe mos i ndaloni të vijnë tek unë” (Matth.19:14) Një nga skenat…
 Mësimi Nr.1  Mishërimi i Fjalës Perëndi  Perëndia dhe Zoti ynë Jisu Krisht, të dashur vëllezër, Dhespoti dhe Kryetari ynë i…
                                       …
Shkruan arqimandrit +at Epifan Haxijangu I.  Demonizimet – Magjitë Ekziston djalli?  Shumë njerëz nuk besojnë që ka djall.  Por djalli…
 Ju jeni drita e botës (Matthe 5:14) Sot të dashurit e mij është dita e tre Mësonjësve të Mëdhenj të…