/ Category / Dashuria

Dashuria

  "Të jetoni brënda dashurisë se Perëndisë.Ajo(dashuria)  të jetë udhërrëfyesi juaj,frymëmarrja juaj."Perëndia është dashuri dhe ai që qëndron në dashurinë…
Dashuria për armikun
29/01/2016
  Një oficer kalonte një natë mbi kalin e tij në  një fushë beteje.Dëgjoi një rënkim.Një ushtar i ushtrisë kundështare…
14/01/2016
  Njerëzit të cilët vuajnë nga ndjenja e inferioritetit,sa shohin njerëz  të cilët gëzojnë jetën e tyre,aq më tepër lëndohen.Por…
13/01/2016
  Të mendojmë se nuk jemi  vetëm.Është Perëndia që na do dhe na mbron.Nuk do lejoj të pësojmë asgjë,vecse në…
Dashuria për Perëndinë
04/05/2015
  Ai që fitoi dashurinë e përkryer për Perëndinë, në këtë jetë jeton sikur të mos ekzistojë.Eshtë i huaj për…
    Me të afërmin duhet të sillemi me shumë takt sa që të mos e prekim as edhe me…