/ Category / Didactike

Didactike

   Një asket,duke parë padrejtësinë që bëhej në botë,i lutej Perëndisë dhe i kërkonte ti tregoj arsyen përse njerëzit e…
       “Atë i shenjtë, ruaji në emrin tënd ata, që më dhe, që të jenë NJË si ne”…
  At,si mund të kemi vetëm mendime pozitive kur disa vinë e na flasin për gabime dhe mëkate që shumë  …
  Fatkeqësisht ekzistojnë disa njerëz të cilët për të arritur atë që duan,shkojnë akoma dhe te djalli. Një histori na…
  Dikur jetonte një grua e varfër e cila për çdo gjë thosh:Lavdi Perëndisë".Afër saj jetonte një i pasur që…
  (Joani 4:5-42) Duke shkuar Zoti Jesu Krisht në qytetin Sihem ndaloi pranë  pusit të Iakovit.Atje shkoi për të mbushur…
  Më mirë është të jesh i varfër sesa të jesh budalla i pandreqshëm dhe të flasësh mbrapsh. Zelli pa…
Krishti u ngjall! Historia e ungjillit të sotëm, të dashur besimtarë, fillon e dhimbshme. Ajo nxjerr në pah disa nga…
Kontrolli i shpirtit nga doganat ajrore pas ndarjes nga trupi -Vazhdim 6
04/05/2017
  19)  Dogana  e  tradhëtisë  bashkëshortore       Kjo  doganë  merr  në  shqyrtim  ata  që  janë  të  martuar  dhe  bëjnë  mëkate  me …
  10Një grua e aftë është xhevahiri më i çmuar që mund të gjej njeriu. 11Burri i saj mund të…