/ Category / Didactike

Didactike

  "Asnjë nuk mund të hyjë në Mbretërinë e qiellit pa provuar ngasjet(provat)". "Janë disa njerëz që i tretën trupat e…
  Nga Miron Çako Dhe ashtu siç ai bekoi Abrahamin “Zoti e ka bekuar shumë zotërinë tim, që është bërë…
   I thashë disa mjekëve që diskutonin për anestizitë që bëjnë për operacionet:"Anestizia e ngasjeve ka pasoja të dëmshme tek…
  O biri im!Dëgjoi prindërit e dhe ndiqi këshillat e tyre! Ato do ta zbukurojnë jetën tënde si një kurorë…
  Duhet të lutemi me besim për cdo cështje dhe të kemi durim dhe Perëndia do na flasë,na mëson Shën…
  Lutja e njeriut që ka ligësi në shpirt,është si fara që bie mbi gurë. Asketi i ashpër është si…
"A do të dish se kush rënkon vazhdimisht dhe i  vjen keq për veten? Se kush ka gjithnjë grindje dhe…
  Mjetet që na ka dhenë Krijuesi për shpëtimin tonë të mos i bëjmë shkak mëkatesh për ne.Pikërisht dhe inati…
  "Atë që dëshironi që t'ju bëjnë njerëzit juve,bëjuani ju të tjerëve"Sa të krishterë vallë tregojnë kujdes dhe bazohen te…
30/09/2016
  Përulësia  është pika bazë për shpëtimin e njeriut,sigurisht dhe pika bazë e marrdhënieve të mira ndërmjet njerëzve,na mëson Shën…