/ Category / Jeta Shpirtërore Orthodhokse

Jeta Shpirtërore Orthodhokse

  Qirinjtë e përdorur gjatë Pagëzimit të një fëmije në Kishën Orthodhokse janë shumë domethënës dhe kuptimplotë. “Sot ne kemi…
    Shën Serafimi lindi ne Kurks te Rusise ne vitin 1759. U pagezua me emrin Prohor. Prinderit e tij…
    Shën Vasili, i njohur si Shën Vasili i madh i Qesarise,ishte At i kishes,episkop i Qesarise,një nga teologet…
      Përmbajtja në të ngrënë Shenjtori e kalonte jetën e tij në shkretëtirë me një vetpërmbajtje të madhe…
29/07/2014
                      Një eksperiencë edukuese pas vdekjes   Sa njerëz në…
Shkëputur nga Libri “EJA PAS MEJE – ΑΚΟΛΟΥΘΟΙΜΟΙ”  i Ish-Mitropolitit të Follorinës at Avgustinit O Zot! Ti që nga asgjëja…