/ Kategori / Kreshma

Kreshma

  E hëna e bardhë (ose e hëna  e pastër sic quhet ndryshe ) është dita e parë e kreshmës…
18/11/2015
  Vetë Jisui agjëroi dhe i mësoi nxënësit e tij të agjërojnë.Dhe kur të agjëroni, mos u tregoni të pikëlluar…
Kreshma
16/11/2015
  Si "kreshmë" karakterizohen ditët dhe periudhat e vitit, gjatë të cilave nuk na lejohet të hamë disa lloje ushqimi.…