/ Category / predikim

predikim

Ç’farë simbolizon gruri në përkujtimoret!
09/02/2018
    Gruri që bëjmë në përkujtimore simbolizon ngjalljen e njeriut.Ashtu si fara e grurit që bie në tokë mbulohet…
  Fraza e fundit e Apostull Pavlit na jep rastin të bisedojmë për një të vërtetë tjetër dhe pasojë të…
Nga botimet “e diela-kyriakh" “U rrëmbeva nga Shpirti ditën e Dielë dhe dëgjova përpara meje një zë të madh si…