/ Category / Besimi

Besimi

Fëmijët dhe besimi
27/11/2023
  Kur fëmija mbushet me dashuri për Krishtin që i vogël,kur shkon në kishë bashkë me prindërit,kur kungohet,kur psal dhe…
Besimi
22/11/2023
    Lëre gjithshka në dorë të Perëndisë. Ai na siguron gjithshka. Mos u bëni të ngurtë në shpirt dhe…
  Ai që shpreson te Zoti ecën i qetë në luftën e jetës së tij dhe udhëton në këtë rrugë…
  Njeriu krenar nuk kërkon vullnetin e Perëndisë por preferon ta drejtoj vetë jetën e tij. Dhe nuk e kupton…
Besimi te vullneti i Perëndisë
16/10/2023
  Merru me punët e Perëndisë,me kultivimin e shpirtit ,me përvetësimin e virtyteve që do të falin mirësitë që nuk…
''I krishteri i vërtetë është i plotësuar ,i mbushur brenda tij.
12/10/2023
  Njerëzit që janë larg Perëndisë,duke mos pasur Krishtin brenda zemrës, janë bosh,te zbrazur dhe kanë nevoj të argëtojnë që…
Dhuratat e Perëndisë
18/09/2023
  Perëndia na i dha të gjitha nga dy. Dy sy, dy duar,dy këmbë në rast kur njëra prej këtyre…
SIMBOLI I BESIMIT
31/05/2019
  Besoj në një Perëndi, At të tërëfuqishëm, krijues të qiellit e të dheut dhe të gjithë të dukurave dhe…
  Në ditët tona,nuk guxojmë të  flasim për Mbretërinë e Perëndisë ,për Ardhjen e dytë të Krishtit,dhe sidomos për vdekjen.Te…
   Shpirti ushqehet me fjalën e Perëndisë dhe në veçanti me studimin e Dhiatës së Re dhe të Psalmeve. Ungjillin…