/ Category / Lajme

Lajme

06/07/2016
    Tërëshenjtëria Juaj, Patriark Ekumenik     Fortlumturitë Tuaja, Primatë të Kishave Orthodhokse Autoqefale,     Hirësi Mitropolitë dhe…
27/08/2015
  Sot, 26 gusht 2015, në orën 4 tëmëngjesit, pa zbardhur dita, në mënyrë të fshehtë e tinëzare, për t’iu…
  Qindra kryqe të zjarrtë u shfaqën mbi lambadhet e ndezura të besimtarëve të Shtunën e Madhe,më 18-4-2015 në Jerusalem…
21/09/2013
  Nga Murgu Simeon. Në zonën e Kapandritit pranë Athinës, zhvillohet një ndodhi fantastike. Dhjetë vjet pëpara, një bletëritës besimtar…