Marku: 15:43-16:8 43 erdhi Josifi që ishte nga Arimatea, anëtar i nderuar i këshillit, që edhe ai…
    Veprat e Apostujve Vep.6:1-7 1 Edhe në ato ditë kur po shumoheshin nxënësit, u bë një ankim prej…
    Zemra e butë do gjej butësi dhe zemra mëshiruese do gjej mëshirë. Ai që vuan padrejtësitë nga njerëzit,lahet…
Mësime shpirtërore
16/05/2024
  Rruga drejt përsosmërisë është e gjatë. Lutju Zotit që të të forcojë. Përballoni me durim rëniet tuaja dhe pasi…
Përpjekje shpirtërore
15/05/2024
  Rruga e të krishterit është plot me pengesa, të cilat gjithnjë e më shumë. Luftoni pra me trimëri dhe…
Forca e lutjes!
13/05/2024
  Forca e lutjes i dha fund luftrave,ndaloi betejat,zhduki furtunat,largoi demonët,hapi dyert e qiellit,zgjidhi zinxhirët e vdekjes,largoi sëmundjet,ndaloi shkatërrimet,mbajti të…
    (Joani.20:19-31) 19Në atë ditë pra, të parën e javës, si u ngrys, edhe dyert ishin mbyllur atje ku…
  Shën Kirili dhe Shën Metodi lindën në Selanik dhe emrat e tyre ishin Kostandin dhe Mikail.Ishin djemtë e ushtarakut Leondo.Mikaili…
10/05/2024
  Lutje që e Tërëshenjta Mari të të mbrojë Virgjëreshë e Tërëshenjtë Perëndilindëse,mbulomë dhe ruajmë mua shërbëtorin tënd nga cdo…
  Shën Joan Teologu, nxënësi i dashur i Zotit Krisht,kujtohet nga Kisha jonë më 26 Shtator.Festa e sotshme lidhet me…