Të duam të afërmin tonë dhe do ta duam Krishtin. Të duam ata që na shajnë, armiqtë tanë dhe…
E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!
22/02/2024
  E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij! Mbaj mbi supe Kryqin që më dha Zoti, atë…
Didaktikë
21/02/2024
  Mos i tregoni veprat tuaja, që të mos merrni pagën tuaj këtu në tokë nga njerëzit që do t'ju…
Mësime shpirtërore
19/02/2024
  A nuk e shikon se sa blasfemohet Perendia ç'do ditë? Sa shahet përditë nga ata që nuk e besojnë…
  Mt.15:21-28 21 Edhe Jisui, si doli andej, iku në anët e Tirit e të Sidonës. 22 Edhe ja një…
  Apostulli i të Djelës 2 Kor.6:16-7:1 16 Apo ç’bashkim ka tempulli i Perëndisë me idhujt? Sepse ju jeni tempulli…
Lutja
16/02/2024
  Lutja na lidh dhe na pajton me Zotin. Lutja është një bisedë hyjnore dhe një marrëdhënie shpirtërore me Perëndinë.…
  “Çdo gjemb në jetën e të krishterit, djersa që pikon, agonia që kalon, sëmundja që e viziton, trishtimi që…
  Për të krishterin ortodoks, jo vetëm në “emër”, por edhe në vepra e në jetë, nuk ekziston frika nga…
  Akila dhe Priskila ishin një çift judenjsh që jetonin në Korinth.Ishin njerëz të virtytshëm. Kur Apostull Pavli shkoi në…