Tre Armiqtë
01/03/2024
  Janë tre armiq që na luftojnë dhe na tundojnë deri në vdekje: djalli, kënaqësitë e botës dhe trupi. Këta…
  Arritja dhe dinakëria më e madhe e djallit është se ai i ka bërë njerëzit të mos kenë nevojë…
Mësime Shpirtërore
28/02/2024
  Nëse e mban për vete të shëmtuarën, atëherë ndihesh bukur. Nëse ia jep tjetrit, atëherë ndihesh keq. Kur pranon…
  Në çdo lutje duhet të kesh një pikë loti. Dhe, kur të ndjesh ngazëllim , mos e thuaj askund,…
  Lk:18:10-14 Dy njerëz u ngjitën në tempull që të faleshin; njëri ishte Farise dhe tjetri tagrambledhës. 11 Fariseu qëndroi…
  10 Po ti i re prapa mësimin tim, sjelljet, qëllimin, besimin, zemërgjerësinë, dashurinë, durimin, 11 përndjekjet, pësimet, që më…
  Të duam të afërmin tonë dhe do ta duam Krishtin. Të duam ata që na shajnë, armiqtë tanë dhe…
E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!
22/02/2024
  E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij! Mbaj mbi supe Kryqin që më dha Zoti, atë…
Didaktikë
21/02/2024
  Mos i tregoni veprat tuaja, që të mos merrni pagën tuaj këtu në tokë nga njerëzit që do t'ju…
Mësime shpirtërore
19/02/2024
  A nuk e shikon se sa blasfemohet Perendia ç'do ditë? Sa shahet përditë nga ata që nuk e besojnë…