Rrallë do shohësh një person të ekuilibruar sot. Shumica janë sikur janë të elektrizuar. Ata që nuk rrëfehen, marrin…
  (Mt.25:31-46) 31 Edhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë e tij, edhe gjithë engjëjt e shenjtë bashkë…
E Shtuna e shpirtrave
09/03/2024
Uncategorized
  Që nga vetë fjala kuptojmë se kjo ditë i është përkushtuar të fjeturve (të vdekurve), shpirtrave të tyre. Njeriu…
Didaktikë
08/03/2024
  "Nëse nuk i rrallon miqësitë, nëse miqtë nuk të braktisin, nëse të tjerët nuk do të të tallin,atëherë dije…
  Erdhi një ditë nje i ri dhe më tha se nuk beson se ka jetë të përjetshme... Pas pak…
  Ne nuk e kuptojmë dinakërinë e djallit, i cili na jep gjëra të vogla dhe na heq gjërat e…
  Shën Gjerasimi lindi në Liki,në shekullin e 5. Në moshë të re u dorrëzua murg dhe në manastir mësoi…
    (Llk .15:11-32) 11Përsëri tha: Një njeri kishte dy bij. 12Edhe më i vogli nga ata i tha të…
  1 Kor.6:12-20 2 Të gjitha më lejohen, por jo të gjitha sjellin dobi; të gjitha më lejohen, por unë…
Tre Armiqtë
01/03/2024
  Janë tre armiq që na luftojnë dhe na tundojnë deri në vdekje: djalli, kënaqësitë e botës dhe trupi. Këta…