/ Category / Jeta Liturgjike

Jeta Liturgjike

E Shtuna e shpirtrave
06/06/2020
  Që nga vetë fjala kuptojmë se kjo ditë i është përkushtuar të fjeturve (të vdekurve), shpirtrave të tyre. Njeriu…
Psalmi 19
29/05/2020
  Të dëgjoftë Zoti në ditë të shtrëngimit. Emri i Perëndisë së Jakovit të mbrojtë. Nga shenjtërorja të dërgoftë ndihmë,…
Psalmi 20
18/05/2020
  O Zot, me fuqinë tënde do të dëfrehet mbreti; dhe fort do të ngazëllohet për shpëtimin tënd. Dëshirën e…
Gëzim bëhet përpara ëngjëjve të Perëndisë për një mëkatar që pendohet"(Lluk.15:10)
14/05/2020
  Përpiqu të studiosh e të mësosh më mirë Ligjin e Perëndisë.Mos neglizho të kërkosh përmes lutjes nga Perëndia fuqi…
07/05/2020
  O Zot, Perëndi i shpëtimit tim, ditë e natë thirra përpara teje. Le të arrijë falja ime përpara teje,…
27/04/2020
  Beko Zotin, o shpirti im, edhe ti, o zemra ime, emrin e tij të shenjtë. Beko Zotin, o shpirti…
12/04/2020
  Java e Madhe është java e pësimeve të Zotit dhe Shpëtimtarit  tonë Jesu Krisht. Java e Madhe fillon që…
03/04/2020
    Gjithë sa përikin i përkran nën mbrojtjen tënde të fortë o Zonjë e Shenjtë Mari,tjetër s’kemi ndërmjetim përpara…
Himni Akathist -Stanca e katërt
27/03/2020
  Gëzohu o shtyllë e virgjërisë,gëzohu o portë e shpëtimit. Gëzohu o kryetare e rigatimit mendor,gëzohu o dhënëse e mirësisë…
Psalmi 120
24/03/2020
    I ngrita sytë drejt maleve, prej nga do të më vijë ndihma? Ndihma më vjen nga Zoti, që…