Sipas programit të Perëndisë i Cili dëshironte të përgatisë një banesë të shenjtë për të qëndruar bashkë me njerëzit…
  Nëse e falim vëllanë tonë, do të marrim faljen e mëkateve tona të panumërta dhe do të kemi çdo…
    Shën Nikolla lindi në shekullin e 3 pas Krishtit,në Patara të Likisë nga prindër të pasur dhe fisnik.Jetoi…
  Shën Sava ishte nga fshati Mutalaski i Kapadhokisë.Prindërit e tij,Joani dhe Sofia ishin njerëz besimtarë.Kjo gjë e ndihmoi që…
  Shenjtore Varvara jetoi në vitet e perandorit Maksimiano (286-305 pas Krishtit). Ishte vajza e paganit Dioskor,i cili ishte ndër…
  Llk: 18:35-43 35 Edhe ndodhi që kur ai po afrohej në Jeriko, një i verbër po rrinte pranë udhës…
  Efes.5:8-19 8 Sepse dikur ishit errësirë, po tani jeni dritë në Zotin. Ecni si bij drite, 9 sepse fryti…
  Oshënar Porfiri Kafsokaliviti lindi në 7 Shkurt të vitit 1906 në fshatin “Agios Ioanis” në Evia të Greqisë.Emri i…
    Nëse të krishterët do ishin besimtar në të vërtetë,mëshirues dhe zemërdhembshur,heretikët dhe ateistët nuk do të ekzistonin. Asnjë…
  Andrea lindi në qytetin e Visthaidhas në Palestinë.Ishte vëllai  i Apostull Pjetrit dhe djali i një peshkatari të varfër…