/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Dashuria

Dashuria

Dashuria

 

Të duam të afërmin tonë dhe do ta duam Krishtin. Të duam ata që na shajnë, armiqtë tanë dhe portat e gëzimit do të hapen dhe Krishti i Ngjallur do të shpërblejë shpirtin tonë, i cili është ringjallur në dashuri. Zoti pret vetëm këto gjëra të vogla nga ne! Kjo është parajsa! Këtu është Ringjallja! Të duam dashurinë dhe do të jetojmë më Krishtin, i cili u ringjall pas mundimeve dhe vdekjes që pësoi nga dashuria për ne.

 

Gjerond Nektario Vitali
Përkthyer nga M.Vasili

 

Dashuria