/ Category / Krishtlindje

Krishtlindje

    " Ja Krishti Lind Lavdërojeni,Ja Krishti qiellit vjen dilni priteni, Ja Krishti mbi dhenë ngrehuni".  "Sot u zgjidhën të…
Lindja e Shpëtimtarit Krisht Predikim gojor i mbajtur nga Mitropoliti At Avgustini në Kishën e Shën Pandelimonit në Follorinë më…
“Lavdi Perëndisë më të lartat dhe mbi dhenë paqe dhe mbi njerëzit mirëdashje” (Lluk.2:14) Po afron, të dashurit e mij,…