/ Category / Shën Serafimi i Sarof

Shën Serafimi i Sarof

  Asgjë nuk është më e lartë se sa paqja e Krishtit e cila thyen çdo sulm të frymërave te…
  Ja pra kjo mbretëri e Perëndisë  gjëndet brenda nesh dhe na ngroh, na ndriçon dhe e mbush me çdo…
    Njeriu përsa i përket trupit ngjan me një qiri. Ashtu si qiriu digjet ashtu edhe njeriu vdes.Shpirti ynë…
  Programi i përditshëm  Deri në dorrezimin  e tij si murg, vazhdoi të ndjekë këtë program. Para së gjithash merrte…
                                       Përmbajtja…