/ Category / Sëmundjet

Sëmundjet

    Ç’farë është sëmundja për ne? E mirë apo e keqe? E dobishme apo e dëmshme?E dërgon Perëndia për…
  “Arsyeja kryesore e depresionit dhe gjithë ato që ne i quajmë ngasje,djallëzore,padrejtësi,dembelizëm dhe gjithë të tjerat psikologjike,është egoizmi i…
  Trupi është shërbëtor i shpirtit i cili është mbret. Perëndia shpesh herë e lejon që trupi të mundohet nga…