/ Category / Lutja

Lutja

Mësime shpirtërore
20/03/2024
  At, si është e mundur që disa megjithëse janë me trup të dobët dhe janë të sëmurë, durojnë gjatë…
Mbrëmësorja e faljes (e ndjesës)
17/03/2024
  Ditën e të lidhurit të djathit pasdite kryhet shërbesa e mbrëmësores së faljes.Quhet kështu sepse në fund të shërbesës besimtarët që…
Lutja
16/02/2024
  Lutja na lidh dhe na pajton me Zotin. Lutja është një bisedë hyjnore dhe një marrëdhënie shpirtërore me Perëndinë.…
Forca e lutjes
20/09/2023
  Vëllezër,asgjë nuk mund t'i rezizstoj lutjes së pastër që bëhet me zell dhe me përulësi. "Perëndia i tha Davidit…
Lutja e fillimit të shkollës
15/09/2020
  O Zot Perëndia ynë, Dritë që banon në vend të paafrueshëm, burimi i urtësisë dhe i dijes, që i…
Psalmi 20
18/05/2020
  O Zot, me fuqinë tënde do të dëfrehet mbreti; dhe fort do të ngazëllohet për shpëtimin tënd. Dëshirën e…
13/05/2020
  O Perëndi, Perëndia im; tek ti shpejtoj që në mëngjes. Shpirti im ka etje për ty dhe veçan trupi…
07/05/2020
  O Zot, Perëndi i shpëtimit tim, ditë e natë thirra përpara teje. Le të arrijë falja ime përpara teje,…
27/04/2020
  Beko Zotin, o shpirti im, edhe ti, o zemra ime, emrin e tij të shenjtë. Beko Zotin, o shpirti…
03/04/2020
    Gjithë sa përikin i përkran nën mbrojtjen tënde të fortë o Zonjë e Shenjtë Mari,tjetër s’kemi ndërmjetim përpara…