/ Category / Durimi

Durimi

Mësime shpirtërore
21/03/2024
    “Jeta jonë nga lindja e deri në vdekje është e mbushur me vështirësi dhe aventura. Lindëm duke qarë,…
    Durim do të thotë: Të ndjesh dhimbje por mos të mposhtesh. Të ndjesh dhimbje por të mos sillesh…
  Çfarë ndodh kur Perëndia vonon,kur vitet kalojnë dhe pesha e gjëndjes që na rëndon nuk lehtësohet dhe mërzitja shtohet?Në…