/ Jeta Shpirtërore / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

 

“Jeta jonë nga lindja e deri në vdekje është e mbushur me vështirësi dhe aventura. Lindëm duke qarë, jetojmë me psherëtima dhe vdesim me frikë. Edhe pse mendojmë se shumë njerëz jetojnë të lumtur, e vërteta është se nuk ka lumturi që të mos shqetësohet nga dhimbja, vuajtj, fatkeqësia.
Ilaçi për të gjitha llojet e fatkeqësive është durimi.”

 

Shën Tihoni
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore