/ Jeta Shpirtërore / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

At, si është e mundur që disa megjithëse janë me trup të dobët dhe janë të sëmurë, durojnë gjatë kreshmës?
Sekreti është lufta e përulur dhe e nderuar, e shoqëruar me lutje dhe Kungimin e Mistereve të Shenjta. Këto ushqejnë shpirtin, ushqejnë edhe trupin. Kur marrim Kungimin, marrim ilaçin shërues më të fuqishëm , Trupin dhe Gjakun e Krishtit.

 

Shën Paisio i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga A.Marini

 

Mësime shpirtërore