/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Jesu Krishti,Biri dhe Fjala e Perëndisë

Jesu Krishti,Biri dhe Fjala e Perëndisë

 Jesu Krishti,Biri dhe Fjala e Perëndisë

 

Njeriu me i rëndësishëm i historisë nuk kishte shërbëtorë,por e thërrisnin Zotëri!
Nuk kishte asnjë diplomë,por e quanin Mësues!
Nuk ishte doktor por e konsideronin Shërues!
Nuk kishte ushtri,por dhe mbretërit i bindeshin!
Nuk kishte fituar asnjë betejë,por kishte mposhtur gjithë botën!
Nuk kishte bërë asnjë krim,por e kryqëzuan!

Përkthyer nga A. Marini

 

Jesu Krishti,Biri dhe Fjala e Perëndisë