/ Category / Vdekja

Vdekja

22/02/2019
  Ngjarjen që do t’ju tregoj, e gjeta të shkruar në një libër të shkruar me dorë në një nga…
02/05/2018
  Perëndia e merr secilin në momentin më të përshtatshëm të jetës së tij,për shpëtimin e shpirtit të tij. Kur…
  Ç’farë mendon se është vdekja? U mërzite shumë.Por ne të krishterët nuk duhet të mërzitemi,as duhet të na trembi…
  Vdekja e lehtë,si mënyrë e mirë ose e lehtë, jo vetëm nuk është e pranueshme por as e dëshirueshme…
  Të gjithë jemi ndodhur në përkujtimore të një miku apo të afërmi tonë por më të shumtët  prej nesh…
Tregime dhe histori nga jeta tjeter
22/01/2016
  Mjerë ata që bejnë mëkate dhe nuk pendohen…    Ky  tregim  u  mor  prej  sinaksaristit  të   28  Prillit…
Tregime dhe histori nga jeta tjeter
15/01/2016
  Kini  kujdes  vëllezër  të  kujtoni orën  e  vdekjes  tuaj           Ngjarjen  që  do  t’ju  tregoj,…
Përfundim i temës vdekja
19/06/2015
  Na këshilloi një idhujtar! Mbas gjithë këtyre, cili është përballimi ynë? Çfarë na mësoi Zoti: "Rrini zgjuar pra; sepse…
Tregim i çuditëshëm
16/06/2015
     Tregim  i  çuditëshëm  nga  udhëtimi  i  apostull  Thomait  në  Indi Apostull  Thomai  u  shit, me  lejen  e  Zotit,…
Vdekja Vazhdim nr 4
12/06/2015
  I barabartë dhe i barasvlefshëm është edhe pendimi, kur mungojnë veprat. Kusari i Kryqëzimit nuk dispononte asgjë në favor…