/ Category / predikim

predikim

  Mt.15:21-28 21 Edhe Jisui, si doli andej, iku në anët e Tirit e të Sidonës. 22 Edhe ja një…
  Gjenealogjia Mt.1:1-25 1 Libri i gjenealogjisë së Jisu Krishtit, të birit të Davidit, të birit të Abrahamit. 2 Abrahamit…
20 Ishte dhe një i varfër që e kishte emrin Llazar, i cili dergjej pranë portës së atij plot me…
Domosdoshmëria e pjesëmarrjes personale në mbledhjen adhuruese
16/05/2019
    Pjesëmarrja e të gjithëve në adhurimin hyjnor është mjaft e nevojshme dhe ka rëndësi të madhe, sidomos kur…
Ç’farë simbolizon gruri në përkujtimoret!
09/02/2018
    Gruri që bëjmë në përkujtimore simbolizon ngjalljen e njeriut.Ashtu si fara e grurit që bie në tokë mbulohet…
  Fraza e fundit e Apostull Pavlit na jep rastin të bisedojmë për një të vërtetë tjetër dhe pasojë të…
Nga botimet “e diela-kyriakh" “U rrëmbeva nga Shpirti ditën e Dielë dhe dëgjova përpara meje një zë të madh si…