/ Category / Dashuria

Dashuria

  Në folça gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, e të mos kem dashuri, jam sibakër që kumbon, a si…
  "Të jetoni brënda dashurisë se Perëndisë.Ajo(dashuria)  të jetë udhërrëfyesi juaj,frymëmarrja juaj."Perëndia është dashuri dhe ai që qëndron në dashurinë…
    Ekzistojnë njerëz të cilët nuk besojnë te Perëndia dhe megjithatë bëjnë shumë vepra të mira.A do të shpëtojnë…
  Me të afërmin duhet të sillemi me shumë takt sa që të mos e prekim as edhe me një…
Dashuria
02/11/2017
  Dashuria,çelësi që hap gjithë dyert e sjelljes njerëzore.Ilaçi që kuron gjithë sëmundjet e shpirtit dhe të trupit.Një Shenjtë thosh:"…
  Jetonte një murg që quhej Ava Agathoni.Gjithë ditën e kalonte duke iu lutur Perëndisë.Për të jetuar thurte shporta dhe…
Dashuria për armikun
29/01/2016
  Një oficer kalonte një natë mbi kalin e tij në  një fushë beteje.Dëgjoi një rënkim.Një ushtar i ushtrisë kundështare…
14/01/2016
  Njerëzit të cilët vuajnë nga ndjenja e inferioritetit,sa shohin njerëz  të cilët gëzojnë jetën e tyre,aq më tepër lëndohen.Por…
13/01/2016
  Të mendojmë se nuk jemi  vetëm.Është Perëndia që na do dhe na mbron.Nuk do lejoj të pësojmë asgjë,vecse në…
Dashuria për Perëndinë
04/05/2015
  Ai që fitoi dashurinë e përkryer për Perëndinë, në këtë jetë jeton sikur të mos ekzistojë.Eshtë i huaj për…