/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

 

Brenda në Kishë bëhemi një me çdo person të vuajtur, të lënduar dhe mëkatar.
Askush nuk duhet të dëshirojë të shpëtojë veten pa shpëtuar edhe të tjerët. Është gabim të lutesh vetëm për veten, të shpëtosh veten.
Duhet t’i duam të tjerët dhe të lutemi që askush të mos humbasë që të gjithë të hyjnë në Kishë. Kjo ka vlerë.

 

Shën Porfiri Kavsokaliviti
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore