/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

“Në detin e jetës që ndodhemi, herë do të kemi stuhi e herë qetësi.Por Hiri i Zotit asnjëherë nuk na lë. Në të kundërt do të ishim mbytur, po të mos na mbante.”
“Ku ndodhet flaka e dashurisë, çdo e keqe që afrohet, digjet.”

 

Shën Amfilokio Makri
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore