/ Jeta Shpirtërore / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

Nëse nuk do ekzistonin të vobektët,nuk do mundje të laje pjesën më të madhe të mëkateve.
Të vobektët janë mjekët e plagëve të tua.Duart e tyre nëpërmjet sa marrin,të dhurojnë ilaçe.
Nuk të kuron aq doktori duke të dhënë ilaçe sesa i vobekti i cili shtrin dorën dhe merr nga ty ato që i jep.

 

Shën Joan Gojarti
Përkthyer nga A.Marini

 

Mësime shpirtërore