/ Category / Fjalë të urta nga Shenjtorë dhe etër

Fjalë të urta nga Shenjtorë dhe etër

30/08/2023
  Nuk duhet të luftoni fëmijët tuaj por satananë që lufton fëmijët tuaj. T'i flisni me pak fjalë dhe të…