/ Jeta Shpirtërore / Shën Paisio për fëmijët

Shën Paisio për fëmijët

 

Nuk duhet të luftoni fëmijët tuaj por satananë që lufton fëmijët tuaj.
T’i flisni me pak fjalë dhe të luteni shumë.
Lutja bën mrekullira!
Nëna nuk duhet të mjaftohet me përkëdheljet e dorës por të ushtrohet dhe me përkëdheljet shpirtërore të lutjes.
Shpëtimi i fëmijës tuaj kalon nëpërmjet shenjtërimit tuaj!
Shenjtërimi nuk është diçka e pa arritshme,përkundrazi është shumë e thjshtë të shenjtërohesh mjafton të keni dashuri dhe të jeni të përulur.
Shën Paisio i Malit të Shenjtë

Përkthyer nga A.Marini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shën Paisio për fëmijët