/ Jeta Shpirtërore- Lutja / Ava Nazario nga Rusia

Ava Nazario nga Rusia

Ava Nazario nga Rusia

Kur ndodhesh brënda në Kishë  të mendosh se ndodhesh në qiell dhe qëndron përpara Perëndisë dhe forcave   ëngjëllore dhe vepro sic bëjnë ato.
 Sa të mundesh përpiqu të hysh në Kishë me gjithë zemër dhe sa lexon dhe psalë t’i mbash në mëndje.Ndërgjegjësohu mëkatar se vetëm Perëndisë i përket gjykimi i krijesës së Tij.C’farë shfaqet  është Dritë dhe c’farë fshihet është errësirë.Prandaj le t’ia shfaqim Atit tonë jo vetëm ato që themi por edhe ato që mendojmë.Do vij koha ku do gjykohemi jo në bazë të librit që shënon dijet dhe mentalitetin por në bazë të librit që shënon ndërgjegjen tonë.Përpiqu të mos bësh dëshirën tate dhe të mos bazohesh te njohuritë që ke.”Ku nuk ekziston dashuria e Perëndisë ekziston cdo lloj crregullimi dhe dinakërie”.
 
 
Përkthyer nga A. Avrami
 
 

Ava Nazario nga Rusia