/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Pendimi

Pendimi

Pendimi

 

“Mos rrini dhe i numëroni mëkatet tuaja në sasi dhe cilësi. Edhe nëse vetëm një, dhe nëse keni njëmijë, prap ne ferr do shkoni,prap do ju mundojnë. Dhe një mëkat ka nevojë për pendim dhe rrëfim, dhe po ashtu njëmijë mëkate.

Zoti fal po aq lehtë si një mëkat ashtu dhe njëmijë mëkate.
Ashtu si oqeani, po të zbrazësh një grusht prush, ai shuhet me të njëjtën lehtësi, që do shuhej një anije plot me prush.
E them këtë sepse humë njerëz thonë : Unë jam shumë mëkatar,nuk falem për ato që kam bërë”.

 

At Dhimitër Panagopulos
Përkthyer nga A.Marini

 

Pendimi