/ Jeta Shpirtërore / Dashuria e Perëndisë

Dashuria e Perëndisë

Dashuria e Perëndisë

 

Ashtu si zogu nuk mund të fluturoj me një krah por i ka nevoj të dy,ashtu dhe njeriu që të fluturoj nga toka në qiell ka nevoj për të dy krahët.
Njëri krah është i tij dhe e fitoi me besimin e thellë te Perëndia dhe me dashurinë e përsosur.Krahun tjeter ia dhuron Hiri i Perëndisë nëse ka pendim dhe përulësi.

Shën Gabrieli nga Gjeorgjia

 

Në “ditët e fundit” dashuria ,përulësia dhe mirësia janë ato që do shpëtojnë njerëzit.
Mirësia do hapi dyert e parajsës,përulësia do e vendosi brënda saj dhe dashuria do të shfaq fytyrën e Perëndisë!

Gjerond Filtheos Zervakos

 

Marrë nga faqja e internetit :
” Kinonia Orthodhoksia “
Përkthyer nga A.Marini

 

Dashuria e Perëndisë