/ Jeta Shpirtërore / Sa peshon mëkati

Sa peshon mëkati

Sa peshon mëkati

 

Sa peshon

Një ateist tallej një ditë me një prift duke ithënë:Na flisni përditë për peshën e mëkateve por unë personalisht nuk ndiej asnjë peshë të tillë. 

Sa peshon mëkati?
Njeriu i Perëndisë me shumë qehtësi iu përgjigj: 
-Nëse vendosim mbi një të vdekur një gurë që peshon 100 kile,do e ndiej?
-Jo,u përgjigj i habitur ateisti,sepse është i vdekur. 
-E njëjta gjë ndodh dhe me ju,plotësoi prifti. 
Jashtë Hirit të Perëndisë njeriu është” i vdekur  per shkak të paudhësive dhe të mëkateve” (Ef.2:1).
Ndaj nuk e ndjeni peshën e mëkatit.
 
Marrë nga faqja e internetit : Kinonia Orthodhoksia
Përkthyer nga M.Vasili
 

Sa peshon mëkati