/ Fjalë të Urta nga Shenjtorë dhe Etër / Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

Mësime shpirtërore

 

“Kur të përballeni me ndonjë dështim, mendoni se: “Zoti e sheh zemrën time dhe nëse është vullneti i Tij, gjithçka do të jetë për të mirën time dhe të të tjerëve”. Kështu që shpirti juaj do të ketë gjithmonë paqe. Por nëse dikush fillon të ankohet: kjo nuk është mirë, nuk është ashtu siç duhet, atëherë nuk do të ketë paqe në shpirtin e tij, edhe nëse mban kreshë dhe lutet shumë…”

 

Shën Siluanoi i Malit të Shenjtë
Përkthyer nga M.Vasili

 

Mësime shpirtërore