/ Jeta Shpirtërore / E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!

E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!

E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!

 

E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!

Mbaj mbi supe Kryqin që më dha Zoti, atë që meritoj, atë që veprat e mia e bëjnë të vogël a të madh. Kur egoizmi më lejon të dëgjoj, më vjen në vesh zhurma e kamxhikëve, e shufrave dhe e fyerjeve që Zoti mori për mua dhe kjo më jep forcë ta përqafoj më shumë Kryqin tim dhe të qaj ëmbël që të freskoj me lotët e mi Zoti tim të etur…! Unë e dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij..!”

 

Gjerond Nektario Vitali
Përkthyer nga M.Vasili

 

E dua Kryqin tim, sepse është një pjesë e Tij!